Ny vecka, nytt försök


Hos Julia och äter piggelin


Sneakpeak


Konfirmering

Hela dagen idag, 4 timmar, hela jävla söndagen, så var jag i turebergskyrkan och var på typ konfirmerings möte eller vad man ska kalla det... Ska iaf gå på Stora Strand med... få se nu... alla andra i sollentuna? En gång när vi satt och lyssna på prästen fick jag en hostattack, typ satte tuggumit i halsen, det var så pinsamt! Ekade ju som faan, och jag började gråta! (av att jag hostade alltså)
 Men det var riktigt roligt, inte alls varit taggad på på sommaren eller konfa-lägret tidigare? Men nu är jag absolut det! Längatr verkligen! Förlåt att jag inte bloggat men mina läxor asso, det har varit gaaalet! I fredags satt jag och pluggade till kl 3. Ja, du läste rätt, på en fredag, till kl 3 på natten. hade tre uppsatser som skulle in... Men emma var hemma hos mig och pluggade också så då vart det lite roligare!
 

Tyvärr, insnöad, kan inte gå till skolan

 

Inspiration- Healhty

Ett ställe (bl.a) där jag hittar inspiration ifrån är från ett konto på instagram som heter Healthydonna som är skit bra! Lägger upp inspirerande bilder varje dag så alltid när jag går in på instagram vill jag typ träna eller äta frukt! 

Teater

Inte hunnit blogga idag, men kan börja med att säga att jag försov mig en halvtimme.. hehe... men det gick bra! Efter skoilan åkte jättemånga och tränade, var väldigt mysigt att det var så många. Typ på löpbanden så var alla fem typ upptagna av kompisar! Det var väl jag, Johanna, Linnea, Lina, Albert och Kathleen typ...?
I morgon, eller igentligen idag, så ska jag på teater med Tessan och Frida! Alltså teater lektion, inte se någon pjäs! Jag provade på att gå på en av teras teaterlektioner innan jul och tyckte om det! Jag har faktiskt gått på teater i 2 år, under hela mellanstadieyt! Sedan när jag kom upp i högstadiet slutade jag på teater och började på sång! Och nu har jag slutat på det. Nu ska jag börja på denna teater och gå där i 3 terminer hade jag planerat iaf, vill inte ha någon "aktivitet" när man går på gymnasiet!
 
 
 

Tisdag

Körde på mittbena idag!
Gröna jeans: Gina T
Tröja: Pipeline
Grönt nagellak: Gina T
 

Var på Svansjön

Under lovet var jag på Svansjön i stan med min syrra! Det är bra att jag har henne att göra sånna saker med! Vi gick även på Romeo och julia osv! Och jag är väldigt intresserad av teater, så det är extra roligt. Men Svansjön var inte så mycket en teater än en dansuppvisning. För de hade nämligen inga repliker! Ursprungligen var ju Svansjön en ballet, men nu gjorde dom de till pop pch techno låtar med dans! Riktigt coolt, satt och tänkte på hur svårt det måste varit att komma på koegrafin till det! Men denna svansjön ahndlade om droger och prostetuerade. Så svanarna var de prostuterade och så var han "dumma killen" deras pimp och så är det ju kärleks historia, en kille blir kör i svan/ hora men de kan ju inte vara tillsammans. Och så vet man inte heller hur det slutar för de gjortde om slutet än hur de egenligen är!
 
 
 
 
 

Åker och tränar med Johannis

Har pluggat lite fysik nu och nu sitter jag på bussen på g till gymmet! Hade inte planerat egentligen att träna idag, men det är bara positivt med att träna! Hade jätte roligt igår hos emma, där Josse sov också. Men när jag vaknade tog jag första buss hem, så jag åt frukost hemma och sådär. Kände för att åka hem och var inte på "socialt umänge humör" Efter träningen ska jag typ åka till Felicia för hon har gått och blivit sjuk så ska ta hand om henne. Mata med frukt och vet inte om hon vill att jag ska baka scones till henne ♥
Nu på bussen läser jag boken vi måste läsa i svenskan, lika bra att göra det på bussen istället för att bara sitta här och somna!
 
 
 

Färgade det blonda blondare

Jag tror jag har bestämt hur jag ska göra med mitt hår. Nu, eller i onsdags faktiskt, så färgade mitt blonda blondare. men min mörka utväxt blev typ orange... jävla ginger utväxt, haah! Men längderna blev bra, fast inte så stor skillnad. Men jag ska ha kvar mitt mörka underhår tills det blir urtvättat, står att det ska försvinna efter 20 tvättar... tror jag tvättat det 20 gånger sen november... men när det blir för fult, ska jag färga det blont också så är jag helt blond ett tag, tills typ maj då jag ska färga mig helt mörhårig (då kommer det bli jämnt också)
 
 
 
 
 

Harder, Better, Faster, Stronger

Var nyss på gymmet, gick faktiskt ensam vilket jag aldrig gör. men var så himla sugen på att träna, inte träbat på hela året, förut idag då. En sak som är extra bra för mig, förut aaalt uppenbara som är bra med träning, tar det ner mitt blodsocker! Innan jag tränade hade jag lite för högt, eller typ på gränsen till högt. Efter träningen hade jag perfekt blodsocker!
 Till frukost åt jag havregrynsgröt för det är nyttigt och man håller sig länge på det! Har jag nyss ätit lite sen lunch och ska ta en lång dusch nu och sedan måste man plugga fysik... Yeepi
Planerna ikväll är att jag ska sova hos Emma och på kvällen åka till Christian! Puss
 
 
 
 

Minns inget från 2012

Många gör test med frågor från 2012 och svarar. Men jag minns inget! MInns ingen från förra februari typ!? Har väldigt dåligt minne... Men så nu, efter varje månad ska jag göra så! Eller iaf försöka... Typ favvo låten och hur jag mått under månaden och bilder! Men här få ni några bilder från 2012 iaf... Även om jag inte minns något, men en bild söker mer än 1000 ord right?
När man ser på alla bilder ser man att jag ändrades mycket under sommaren
Tyckte inte om att äta
Påsk, mådde bra
Var i Spanien med Jossan
Min fjortis period började försvinna.. <orkade liksom inte tuppera håret och skit
Skolan började, var glad över att börja 8:an
Vilken bra månad det var!
Höstlov, åkte till Spanine igen såklart
Var inte så glad den månaden
Färgade håret och tog ett till hål i örat
Jul! Jag var väldigt.. tonårs hormoning här... Vissa dagar var allt så perfekt och det vra lov eller snart lov, vissa sög allt med mitt liv och diabetsen och alla prov var jobbiga. Fick en dåligt vana den månaden....
 
Jag måste ändå säga att 2012 var ett bra år! Men 2013 kommer att bli ännu bättre!
 
 
 

Friday

 
 

På resturang med min fader


Städar rummet

Dammsugit och allt
 
 

Katzi välte julgranen

Klumpig katt

Jag är hemma!

Jag vet att jag inte bloggat på någon dag, och innan det var det bara ful mobil bloggning, men vad ska man säga? Livet kom i mellan? Jag sover inte på sjukhuset längre men har möten på fredag och om 2 veckor och om 4 veckor. Varje dag nu i typ 1 vecka måste jag ringa in till sjukhuset och säga vad jag har för blodsocker och vad jag åt och hur många kolhyderater och allt annat skit man kan tänka sig om diabetes!
 Men nu är jag iaf hemma och idag gick jag inte till skolan, men Emma och Johanna kom till mig efter de hade varit i skolan! Idag har jag städat hela mitt rum, var tvungen att skryta lite! Haft en sådan bra dag idag, och detta med att sköta diabetesen är ju inte så farligt om man får hjälp av pappa! Det är ju inte direkt som det är svårt med att räkna kolhyderater? C-barn i matte här! ;)
Tumblr_mgeq6mxdwp1rgnuv3o1_500_large
 

Middag

Nu ska vi vara nyttiga med tacopaj


God morgon

Nu sitter jag här med the familia och är osocial och bloggar! Vi äter frukost nu, dom på sjukhuset är ju galna! Tvingade mig ta 18 i insulin! För jag vaknade med "såååå högt" herregud vaknade bara med 14? Jag kommer seriöst svimma och få lågt blodsocker om 2 timmar!
Bloggningen blir roligare när jag kommer hem! Vilket jag hoppas är idag
Puss


Johanna hälsa på!

Johanna var här i flera timmar idag! :) jätte roligt, min eftermiddag blev jätte bra! Johanna åt mellis här pappa hade lagat i paitiens köket och så tog vi massa kaffe från kaffe maskinen! Vi lekte med sängen också... Och så kollade vi på film och åt choklad. Bara för att jag är så jävla duktig på diabetes! Hoho... Får antagligen sova hemma i morgon!
Det roligaste var när clowner kom och gjorde ballong djur till oss! Min sköldpadda heter Turtle och hennes tiger heter Tigriss.
Kolla min giftnoom, har massa giftbooms här från sjukhuset! Hahah! Heter Danielle Lagerstedt där som jag typ alltid heter på saker. Puss!


På sjukhuset

Jag har jätte tråkigt här på sjukhuset och delar rum med ett skrikande barn... Gick inte bra att sova, och jag har dropp! Har haft det i 24 timmar och kommer inte få ta bort det förrän ikväll. Och inatt måste jag sova här igen.
Jag är här för jag suger på diabetes och inte skött mig! Hahah! Men nu går typ hela familjen och lär om sig. Eller jag kan nästan allt, jag är bara här för att plågas det är dom som måste lära sig!
Men nu kl 1 har jag ett möte med min dietist, bloggar bättre när jag kommer hem. Har inte bloggat om svansjön än!
Puss


Nagel


God Morgon

Inte sovit på typ hela natten! Och mina tre andledningar till det är 1: Det var för varmt, fast jag öppnade fönstret flera gånger. 2: Jag har vänt på dygnet, jag lyckades somna kl 6 3:Jag hade mensvärk och alvedonen måste gått ut eller nått skit! Med tanke på att den i nte hjälpte! Kan piller gå ut?
Nu dricker jag smoothi och kollar på desperate Houswiwes och har det mysigt! Jag har precis dushat så när jag druckit upp ska jag smörja in mig och måla naglarna. Sen ska jag fixa mig för Felicia kommer och hämtar mig! Med bil och allt, lyxigt. Så jävla skönt, har inte lust att sitta en halvtimme med skrikande ungar eller tjocka mammor med barnvagnar...
Jag ska till Felcia för att baka bröd faktiskt, och vara lite med henne och antagligen spela sims... ♥
 
 
 

Kom nyss hem från Alba

Många folk där, jag hade roligt. Vilken poet jag är...? Skulle bara vara chillkrök.. det gick ju bra. Iallafall Tack Alba för en jätte rolig kväll! Detta var ett perfekt sätt att sluta vinterlovet.
Jag hör själv hur fruktansvärt gay jag låter, men är så jävla trött. Ska sova nu! Puss
 
 
 
 
 
 

Vaknade typ 1 timmes sedan

Igår efter jag kom hem från svansjön (som jag berättar mer om sen) så kom Johanna och Hanna hem till mig och vi gjorde inget speciellet. Sedan gick Hanna och Julia kom! :) Så har Julia och Johanna sovit över och vi gick och la oss typ 7 på morgonen? Så duktig är jag på att vända tillbaka på mitt dygn!
 
 
 

Var på Svansjön

 

Sista december

mitt nyår 2012 var så rolig! Var med kompisar och firade in 2013 perfekt!

Bakade Scones

De ser brända ut på bilden... Men det var inte alls så illa som de ser ut! Jag bakade 4 st till mig, glutenfia. Och så bakade jag 4 st till Felicia som hon inte visste om! Så när hon kom hem till mig så fick hon sconesd av mig bara för att jag är så gullig. Och så kollade jag i gamla fototalbum igår och såg den där bilden på oss två som små, så hon fick den!
 

2013


Kollat på film med Josefin

Josefin gick ganska nyligen, vi kollade på Filmen Ted och åt godis typ! Väldigt mycigt! Idag vaknade jag kl 4.... hehe. Så orkade inte riktigt göra något idag.
Filmen Ted handlar om en pojke som får en nalle björn i julklapp och den börjar prata. Och både pojken och nallen växer upp och så får man se deras liv typ. Det är lite drama med killens flickvän, eftersom hon tycker att han alltid kommer vara ett barn om han är med sin nalle. Vilket är väl typ sant men still, that bitch!
Never take a teddy bear from a man!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt år

 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0