Slå in julklappar!


Lagat köttbullar i 3 timmar

 Paul och josefin kom runt 2 och vi gjorde typ ingenting.... Kollade på den fina klädda granen vi har nu typ! Men vi drog till sollentuna för jag behövde röda tights för i morgon! hih, och sedan åkte Paul hem till mig och hjälpte mih med att laga köttbullar... Ångrar att jag bad om hjälp! haha! Nej, men vi två sög på att laga köttbullar.. Men jag kunde koncentrera mig mer sedan när han gick. Och nu, efter 3 timmat ger jag upp. Pappa får steka de sista! (Även om han suger, han är inge försiktig så han gör sönder dom!)
 
 

Sov hos Felicia

Igår kväll tog jag bussen till Felciia, och sedan fick man middag här och så blev kl 12 på natten. Så tyckte pappa att det skulle vara tryggare att sova här. Men nu komemr pappa och hämtar mig om typ 7 min och jag har inte änns bytt om... För Paul och Josefin kommer till mig kl 1.
Typ 8 år sedan
 

Förlåt för ingen bloggning

Jag har bara inte haft tid att blogga, men nu ska jag uppdatera er lite med mitt intressanda liv
Lite svårt att minnas ända till ondags.. hehe
Men efter skolan var jag lite sur över att jag fick reda på att jag bara fick C i ett ämne, där jag förtjänar B/A
Ska prata med min lärare och fråga what the fuck´s wrong och om han bara råkade skriva C istället för A. Dom bokstäverna är ju ganska nära varandra på tangentbordet....?
Men det bästa man kan göra när man inte är på bra humör, är att vara med kompisar! Och göra dom på surt humör också! Nej, josefin är så onaturligt glad hela tiden så henne kan man bara bli glad av att vara med!
Vi åkte till stan ock köpte presenter.. Eller jag köpte för kanske 500kr nästan bara presenter, och hon köpte väl för 900 kr bara för henne själv...?
Bortskämda skitunge
 
Skolavslutning! :D
När alla kollade på film i klassen, gick jag och Johanna hem till mig och chillla istället och kom tillbaka till julshownen... Ingen märkte något :) Julshowen vae awesome iår! Nästa år ska jag nog vara med, då går man ju i nian och allt. Då or Never
Efter skolan gick jag, Johanna, Paul, Gustav och lucas hem till mig. jag städade och de... ja de åt pepparkakor, mina kompisar är för gulliga asso
Sedan åkte vi till stinsen. men Lucas var tvungen att gå hem, men då kom Emmsan istället! Vi handlade mat och efterrätt och så träffade man syster på city gross också. Och passade på att utnyttja hennes rabatt på City gross också. Och som alla säkert vet vid det här laget eftersom alla har instagram och alla sollentunabor följer alla andra sollentunabor och de som läser min sollentunablogg läser väl de andra sollentunabloggar... Så fyllde Alba år och vi lagade middag åt henne och överaskade henne! Sen efter middagen var vi hos mig till typ halv 11 för sedan kom min fader. Alla som var med var väl jag, Johanna, Alba, Ullis, Alexandra, Erika, Emma, Hanna, Paul, Gb, Patrik och during....?
Bilderna tagna från http://strid.blogg.se/
 
Jag vaknade ganska sent, så det var bara att fixa sig och skynda till stan! Jag och Felicia köpte den allra sista presenten, presenten till pappa! Vi köpte en asbillig parfym, bara 400 kr. Så 200 kr var betalde vi! Och märket är James Bond, han kommer bli så glad :) För han tappade hela sin parfym förra veckan i stengolvet... Lider med honom. Tyst minut för parfymen.
Så åt vi middag där och sedan kollade vi på Breaking Dawn Part 2! så jävla bra! Bättre än vad jag trodde! Grät så mycket :( För er som inte redan har gjort det, lyft på lata arslet och se den!
Sen när jag kom hem drog jag till Ullis och vra med Johanna och ullis. Sedan kom Philip och Christian också! Pappa hämtade mig runt 1 därifrån för han själv hade varit på "middag" Och då följde Johanna med och sov hos mig. Och btw, hittade vi 200 kr på marken, 100 kr var! Awesome
 
Bilderna tagna från  http://okeej.blogg.se/
 
 
 
 
 

Tatuering

 
J+D FOREVER

Söndags

 
 
 
Tröja: Spanien
Jeans: Hollister
 
 
 
 

Sista SkolMåndagen 2012

Varning, lång text om skolan
 
Skönt! Började tio i elva idag,för det var ingen idrott. Fick reda på att jag bara får E i bild, men nästa termin ska jag försöka vara bättre! Är inte nöjd, men håller med, min slutuppgift var för enkel :(
Man borde inte bli så ledsen om man får E, det är ju godkänt och sure, vissa får ju inte äns godkänt. Jag siktar inte på A, för det är ett för svårt mål. Men därimot siktar jag på B, och blir nöjd med C. Man kan ju inte hjälpa att bli lite besviken när folk som är sämre, bryr sig mindre och är mindre koncenterad får bättre betyg! asso, hur går det till...?
Samma sak i slöjd, jag får bara D där. Ändå har jag kämpat, men kan inte säga att jag är så duktig, men dock inte dålig. Fast jag vet att jag fick bara D för att det var ett "mål" hon inte kunde ge högre på än E för jag inte är klar än. Resten av målen hade jag C och B på. Men nästa termin, då ska jag förska få B på slöjd! Vilket jag vet är möjligt!
(jag tar förgivet att alla vet hur de nya betygen funkar och att man får betyg för varje mål, och sedan ett slutbetyg)

Men lite bra nyheter har man väl fått idag, jag fick A/B på mitt hemkunskapsprov! Och det är jag ju nöjd med, men mitt betyg i hemkunskap är C, ville få bättre. Och tycker typ att jag förtjänar bättre. Men aja, bättre lycka nästa termin eller vad säger man?
En riktigt bra sak är att jag fick över 100 % på mitt andra spanska prov! Jag fick över 100% för jag skrev med än vad man behövde typ, och kan skriva en flytande text :P och mitt andra prov hade jag 78% på. Så jag kommer få A i Spanska, vilket jag är uppenbarligen överlycklig över, eftersom jag inte trodde jag skulle få A. Bara jag kan keep up the good work.
Jag fick B på mitt fysikprov, och tror jag får B i slutbetyg i Fysik... Det är jag nöjd med. Men såklart fick några A på fysikprovet, och de hade svaret på 1 till upg! So close but still so far
Alla förväntar sig så mycket av mig, och alla däger alltid att jag är duktig. Men jag lyssnar inte. Tycker inte jag är bra. Vet att ingen kommer läsa denna ointessanta text, men ville skriva

Försenad födelsepresent från Josefin

 
 
Yey, jätte glad för dessa! Och nagellacket innehåller vitamin E och gör då samtidigt naglarna starkare! 
Tack Josse! <3

 
 
 

Stan med Josefin

Dagens roliga
Jag: Det är liksom tomat sås!
Josefin: Asso ketchup?
 
Skönta att få jul handla lite, är inte lika stressad, men ändå skit stressad! Och jag har typ bara 400 kr kvar av min månadspeng och måste köpa till typ 4 personer fortfarande! Aja, köpte iaf typ 4 presenter till Felcia nu. Ska köpa 3 till, och hade redan köpt typ 4 st. Jag och Felcia ger mycket till varandra! men åhh, har så många kvar!
     
 


 
 
 
 
 

Förra helgen

   
  
  
  
  

Min data gick sönder...

Min data typ gick sönder ett litet tag, men et är fixat. Och sen har jag varit sjuk hela veckan så har inte orkat blogga.... Men nu ska jag försöka blogga bra igen, nu är alla prov och skit avklarade också!
Nu ska jag iaf göra mig iordning, plugga lite matte och sen åka in till stan! Puss
 

Gick hem från skolan

 
 
När jag vaknade i morse mådde jag mycket bättre! Men ändå inte bra, jag gick till skolan och var med på första lektionen. Så var jag med på andra för då hade jag en redovisning, men sen gick jag hem. Det bästa jag gjort typ! Haha! jag åt luch, städade lite och spelade Sims! Som jag är helt beroende av :p 
Sen hade jag Luciarepa som jag gick på också, kl 3!
 
Tycker det är jätte coolt att det är den 12 12 12 idag, kommer ju inte vara det på vad är det? 98 år?! Det är så synd, skulle så gärna vilja gift mig på en sådan dag, men alla siffror lika på datumet! Aja, får nöja mig med att 2 siffror är lik apå bröllobsdatumet. Alltså, datumet i månaden. Skit i året! :(
  

Köttbullar på taket

Jo, vi hade med oss köttbullar till farmor. För hon är vegetarian osv... hhah, men vi sov i en annan lägenhet än hennes, och vi hade ingen kyl eller frys. Men den lägenheten är högst upp, och vem skottar på taket liksom? Man fick vara lite kreativ...
  
 

Fredags

I fredags hade vi halvdag, så efter skolan åkte jag, Johanna, Emma, Josefin, Alba och Ullis till Sollentuna. Jag köpte en present till felicia och sola solarium. Vilket jag vet inte är så bra och gångrar din ålder med 3 men om man är utomlands tvekar man inte; man lägger sig på stranden i flera timmar i streck! Därför tycker jag inte att det är så att man ska få en hjärtinfarkt när man hör att man solade solarium i typ 15 min :p
Mys outfit i fredags

Min vecka

Btw, tog det 100 år att göra denna!
IDAG:
Jag har ju gått och blivit sjuk, blä! Hade feber idag och igår. Och idag badade vi med klassen... Hoppas jag inte blir mer sjuk. Jag kunde ju även inte träna idag på cirkelgymmet. Men visste ju inte det när jag gjorde denna

In the middle of nowhere- Kungsberget

 
          

Hos farmor

Nu är jag hos farmor i hennes lägenhet. Vi har ätit vegetarisk lasagne (eftersom hon är vegetarian) Vi kom hit ganska sent fast vi åkte ganska tidigt. Vi satt i kö i typ en och en halv timme! Någon idiot hade kört ut på åker och det tog hundra år innan man kunde få upp bilen! Men till slut kom vi fram hit till Sandviken. Tänkte visa bilder på hur vi bor osv sen! 
Ursäktar för så dålig bild, min syster är ingen bra fotograf! Hehe

Gått en vecka av December

Igår kväll var jag så trött att jag inte orkade göra någonting. Så gick och la mig bara några timmare efter jag kom hem, kom hem typ 9, berättar var jag var sen. Så gick upp tidigare idag och jag har både duschat och städat rummet! Älskar att göra mycket på mornarna! Nu, bara för att sukta er, ska jag visa min mysiga frukost! 
 

Läskig fysik lektion

Vi hade en.. läskig fysik lektion idag. Vi håller på med ljus, och vi fick leka med något konstigt infra eller ultaljud typ? Iaf, jag och Linnea lekte zombiez! (det blir mörakre i ansiktet där man har smink)
 
 
 
 
 
 

Jul naglar

Besvikelsen när man sätter sig och ska precis fixa snygga lösnaglar, och kommer på att man har handbollsmatch i morgon.
Får väl fixa fina naglar imorgon efter gympan. Får gå runt med fula korta naglar då...  
 

Alla som hatar prov räcker upp en hand


Jag tycker om min mössa


.


Träning

Var och tränade med Johanna idag, så skönt! Med tanke på att jag inte tränat på typ 1 vecka! 
Längtar tills denna vecka är över, då alla äckliga prov är över och man har tid för kompisar och träning! Dessa kommande 2 månader kommer bli så bra, för det kommer vara chill i skolan!
 

Mys Plugg

Ett bra sätt att plugga, är att man gör det mysigt att plugga. Att plugga i mörkret med ljus och filtar är ju skit bra! Julen är ganska bra årstid att plugga faktiskt! Ända problemet är ju att man lätt blir trött, men jag dricker ju alltid kaffe så...
Och när du börjar känna dig okoncentrerad och bara läser men tänker inte på vad du läser, bara kollar på orden: Ja, då är det dags för en paus! Städa lite på rummet, kolla på ett halvt avsnitt av din favvo serie, gå in på datan ett tag!


 
 

 
 
 

Lördags kväll

I lördags var jag med Josefin och Emmsan, vi hade ju typ planerat att plugga... Heh, gick ju sådär. Slutade med att vi brände upp saker och bakade vår egen hemliga recept kaka! Usch...
 
 
 
 

Hemma nu!

Fan vad kallt det är ute! Men mysigt, man måste ju älska julen! Vi gick ända från cenralen via plattan och kungsträdgården till gamla stan! Om jag skulle fått välja skulle vi åkt taxi asso!
 
 
Så ser man Vladi ta kort i spegeln

Drar till stan nu med the familia!

Vi ska fira 1 advent och ha det mysigt! ska med 2 tåget, måste skynda!

1 december

Idag har varit en lång dag. Det började med att jag fick gå upp tidigt, typ 10, usch! För att kl 11 skulle Emma ta ett till hål i Sollentuna C och kl 12 hade hon en sminkning på make up store. Jag har också en sådan sminkning, och nu efter att jag kollat på Emmas sminkning vet jag hur det går till! Sedan fikade jag och Emma, pratde och hade det mysigt!
Pappa hämtade mig i Sollentuna så åkte vi till Barkarby outlet och letade efter en fin jacka till mig, gick inte bra! Jag får väl gå runt i min marshmallow jacka forever! Så åkte vi till Ikea också, åt julbord där! Lång dag...
 
 
 

Börjar blogga!

Nu ska jag äntligen börja blogga!

Och varför jag börjar just idag är för att det är 1 december! Känns bra att börja på en ny månad! Hade tänkt att börja blogga tidigare... Men det gick ju sådär....
Nu ska jag även blogga om låtar och (som jag sagt tidigare) ge lektioner i diabetes! Vet inte riktigt hur ni känner för att jag ska blogga om diabetes, men jag vill verkligen att mina kompisar ska lära sig vad det är. Bara idag fick jag frågan av någon "så du kan inte äta äpplen för det har kolhyderater i sig?" 
Jag skulle vilja tacka Johanna Sic, för att hon fixade min snygga design!
 
 

RSS 2.0